HISTÒRIA

Ristol Restaurants, és una empresa centenària, des de 1905, al servei de la restauració.

LA NOSTRA HISTÒRIA

Ristol Restaurants, porta més d’un segle al servei de la restauració. La passió per la cuina, la il·lusió i la profesionalitat fa que sigui una empresa centenària, que des de 1905, generació rere generació ha estat al front d’aquest negoci.

 

Es tracta d’una dilatada trajectòria al servei del rigor gastronòmic, que avui es concreta i gaudeix a Ristol Viladecavalls (restaurant a la carta i menús de grups), Ristol Càtering (particulars i empreses) i Can Salas (celebracions i actes d’empresa).

 

Com en tots els projectes, Ristol va creixent i evolucionant amb els anys. Amb totes aquestes opcions, Ristol arriba als seus clients amb diferents propostes culinàries, partint de la cuina tradicional catalana, amb un tracte exclusiu i amb un únic objectiu: la satisfacció dels seus clients. I gràcies a la confiança dipositada pels nostres clients i la interacció amb ells dia rere dia, fa que Ristol estigui en constant renovació i actuzalització de la seva oferta gastronòmica i que sigui un referent dins del sector.

Rebutjar tot