HISTÒRIA

La Fonda Ristol , és una empresa centenària, des de 1905, al servei de la restauració.

LA NOSTRA HISTÒRIA

La Fonda Ristol, és una empresa centenària, que va néixer com a Ristol Restaurant el 1905,i des de llavors sempre ha estat al servei de la restauració. La passió per la cuina, la il·lusió i la professionalitat fa que sigui una empresa centenària que generació rere generació ha estat al capdavant d’aquest negoci.

Es tracta d’una dilatada trajectòria al servei del rigor gastronòmic, que avui es concreta i gaudeix a La Fonda Ristol a Viladecavalls (restaurant a la carta i menús de grups) i La Fonda Ristol a casa, servei de càtering (particulars i empreses).

Com en tots els projectes, La Fonda Ristol va creixent i evolucionant amb els anys. Amb totes aquestes opcions, La Fonda Ristol arriba als seus clients amb diferents propostes culinàries, partint de la cuina tradicional catalana, amb un tracte exclusiu i amb un únic objectiu: la satisfacció dels seus clients. I gràcies a la confiança dipositada pels nostres clients i la interacció amb ells dia rere dia, fa que La Fonda Ristol estigui en constant renovació i actualització de la seva oferta gastronòmica i que sigui un referent dins del sector.

ristol viladecavalls historia
Rebutjar tot